Lea france voorbeelden – stencil Country Patches – loekie en ik

Lea France - Country Patches - SOM 2021-03 - Loeki en iki

In dit bericht laat ik je een je een pagina zien gemaakt in de europese scrap-stijl.
In het bijzonder eentje gemaakt met een sjabloon van Lea France, nl de stencil Country Patches.
Deze pagina maakte ik voor de maandchallenge in de Lea France Academy. De sketch heeft héél veel bijval en werd al druk gemaakt, allen met een schitterend resultaat. Altijd leuk als een voorstel het goed doet 🙂

En voor de azza-fans: ik heb een soortgelijke layout klaar met de mal Canaries, hou volgende week mijn blog maar in de gaten !

De pagina hoort thuis in het album van onze uitstappen naar Nederland.
Voor de pagina gebruikte ik 1 foto, 10x15cm, liggend formaat.

Afwerking.

Ik koos deze maal voor een designpapier als achtergrondpagina met 3 bijpassende designvellen voor de afwerking. Voorts gebruikte ik nog bruine hoekjes die ik nog in mijn voorraad liggen had. Met een bruine stift trok ik wat dwarslijntjes om een kader te maken en enkele strass-steentjes werken het geheel af.

 

Happy scrappy greetings,

Hilde-scrapilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *