Beste mede-liefhebber van digitale scrapbooking,

Met trots kondig ik mijn nieuwste release van 11 verbluffende digitale scrapbooking-sjablonen aan, geïnspireerd op het  Cathedral Window Pillow sjabloon van Lea France!

De templates laten verbluffende geometrische combinaties zien die ervoor zorgen dat uw foto’s eruit springen en volledig tot hun recht komen. Sommige zijn gebaseerd op de cover van het fysieke sjabloon, sommige op mijn eigen fysieke pagina’s en sommige zijn geheel nieuwe interpretaties.

Deze templates bieden voldoende ruimte om ook uw persoonlijke touch toe te voegen. Of je nu een doorgewinterde scrapbookprofessional bent of net begint, deze sjablonen zullen je zeker inspireren om de mooiste pagina’s te maken.

Over de digitale templates:

Het gebruik van dit soort templates geeft mij de mogelijkheid om digitaal te scrappen, en toch mijn stijl trouw te blijven.
Je kan deze en andere templates kopen op mijn (engelstalige) website. Ondertussen is er al een mooie verzameling beschikbaar, neem dus zeker eens een kijkje: https://www.scrapilde.com/
De templates komen in het formaat PSD voor photoshop (elements), in het formaat PAGE voor Artisan (Engelstalige software), in PNG en TIFF voor elke software dat kan werken met PNG en TIFF. Ook heb ik een SCALB file voorzien, (te gebruiken in de software Studio-scrap, het programma waar ik voornamelijk mee werk).
Wil je meer weten over het digitaal scrappen met templates of heb je vragen? Laat dan een berichtje achter en ik help je verder op weg.

Happy scrappy greetings
Hilde-scrapilde

Door Hilde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: