Azza voorbeelden – sjabloon

In dit bericht laat ik je een je een pagina zien gemaakt in de europese scrap-stijl.
In het bijzonder eentje gemaakt met een sjabloon van Azza, nl het sjabloon Bahamas

De pagina hoort thuis in het album van Engeland

Voor de pagina gebruikte ik 8 fotos, allen liggend in het standaardformaat 10x15cm.

Azza voorbeelden - Bahamas - Engeland

 

Keuze van sjabloon:

De pagina zit links in mijn album, en de rechterpagina was met het sjabloon Bahamas gemaakt, vandaar mijn keuze om terug met dit sjabloon te werken.

2 foto’s zitten verstopt in het flapje linksonder. Het flapje was oorspronkelijk een losse kaart die ik lang geleden had gemaakt ter promotie voor de pakketjes van de fotokaarten. Uiteindelijk besloot ik de kaart aan mijn album toe te voegen, bij de foto’s waar ze bij thuis horen.

De rest van de foto’s zijn een allegaartje van resterende foto’s, genomen toen we op weg waren naar Glastonbury Tor.

Afwerking:

De afwerking gebeurde met effe achtergrondpapier en sommige gedeelten van het sjabloon tekende ik bij met een blauwe stift.
Mijn album van Engeland is nu zo goed als klaar. Bijna alle foto’s die ik destijds had afgeprint zijn nu verwerkt in het album. Misschien moet het album maar eens filmen, zodat je alle pagina’s in volgorde ziet. Maar eerst heb ik nog een paar losse bladen te tonen 🙂

Happy scrappy greetings,

Hilde-scrapilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *