mal Azza Danse
mal Azza Danse

De mal is los of in een Be Azza Kit verkrijgbaar. Het voordeel van de kit is dat je dan een boekje met voorbeelden krijgt, samen met een decorsjabloontje en een velletje papieren figuurtjes

Bogen benadrukken de speelsheid van de mal Azza Danse

Azza Danse is een symmetrische mal met enkele bogen.
Door de bogen krijg je een heel speels effect.

De mal is afgestemd op de standaardfoto’s van 15×10 cm, en je kan liggende en staande foto’s gebruiken.

mal Azza Danse 02

Zoals je hier ziet kan je de standaardfoto’s gebruiken tot de helft van de mal. Je kan ook foto’s gebruiken in het 13×10 cm formaat, maar dan kom je net enkele mm tekort om de helft van de mal te gebruiken. Hier moet je dus een flink stuk van de lengte van de foto inkorten.

 

 

 

mal Azza Danse 03 mal Azza Danse 04

 

Hier zie je dat je de liggende foto’s perfect passen in het midden van de mal, maar dat deze niet passen in de vorm met de boog en het rondje

 

 

 

 

mal Azza Danse 01 mal Azza Danse 05

 

Staande foto’s kan je steeds gebruiken: Ze passen perfect in de boogvorm en in het midden.

 

 

 

 

Zoals je in bovenstaande voorbeelden ziet ben je redelijk vrij qua fotoformaat.
Heb je (nog) een stel foto’s liggen in het kleinere 13×10 cm formaat, dan kan je met deze mal heel goed aan de slag zonder dat je al te veel aanpassingen moet maken om alles te laten uitkomen.

Voorbeelden van de mal Azza Danse

 

Azza voorbeelden - Kit Be azza danse 05Voor dit voorbeeld gebruik je in totaal 5 foto’s: 2 liggende foto’s in het 15×10 formaat, 2 staande foto’s en 1 vrij te kiezen (liggende of staand), formaat 13X10 of 15X10.
De Azza Danse mal werd verder volledig opgevuld met effen zwart papier. Dat papier werd met roos krijt bijgewerkt. Verder werd er geen decoratie gebruikt.

 

Azza voorbeelden - Kit Be azza danse 10Dit voorbeeld gebruikt net als in het vorige voorbeeld 5 foto’s: 2 liggende foto’s in het 15×10 formaat, 2 staande foto’s en 1 vrij te kiezen (liggende of staand), formaat 13X10 of 15X10.
Hier werd de mal niet volledig opgevuld: enkel 2 strookjes effen bruin papier naast de foto’s. Met witte inkt werd dit papier geschaduwd. De overgebleven lege ruimte werd met bruine inkt geschaduwd.
Pootjes werden met een decorsjabloontje en inkt getamponneerd, uitgesneden en op een rondje gekleefd.
Een kader in twee kleuren werkt het geheel af.

De foto’s tonen Vergy, mijn overleden hond. De kwaliteit van de foto’s is niet zo denderend, maar ik heb maar heel weinig foto’s van haar, zodat het me niet stoort. Liever als herinnering een paar pagina’s met minder goeie foto’s dan geen herinnering!

 

 

 

 

Door Hilde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: