In dit bericht laat ik je twee pagina’s zien gemaakt in de europese scrap-stijl.
Ze zijn gemaakt met een sjabloon van Azza, nl het sjabloon New York.
Per pagina gebruikte ik 2 liggende foto’s van 11 bij 15 cm.

Decoratie

De afwerking is sober, zoals zo dikwijls in mijn pagina’s, zo blijft het laagdrempelig voor iedereen 🙂
Ik heb gebruik gemaakt van een blauw glitterpapier en een bijpassend designpapier (beiden van de action). Op een strookje blauw kopieer papier drukte ik de tekst af. Ik ponste enkele cirkeltjes uit een restje van het glitterpapier en uit het designpapier ponste ik het bloemetje. Het bloemetje was in een net iets kleiner cirkeltje dat ik bovenop het glitterpapieren cirkeltje kleefde. Of hoe je zelf eenvoudig een leuke versiering kan maken 🙂
Voorts gebruikte ik een blauwe gelpen om enkele lijnen te tekenen en in de hoekjes kleefde ik een strass-steentje, en voila, een mooie stijlvolle pagina is het resultaat.
De pagina’s komen zij aan zij in mijn album van de kindjes.

Happy scrappy greetings,

Hilde-scrapilde

Door Hilde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: