In dit bericht opnieuw een gratis template!

Wederom gebaseerd op een papieren pagina die ik maakte. Dus ook als je geen digitale scrapper bent kan je deze pagina namaken!

De template is beschikbaar in het formaat *.psd voor photoshop (elements) en Gimp, en het formaat *.scalb voor Studioscrap.
Downloaden kan door hieronder te klikken op het gewenste formaat:
psd
scalb.

Photoshop (elements) is een betaalsoftware, Gimp is een goed gratis alternatief. Deze programma’s kunnen beide het *.psd files openen.
Met StudioScrap open je de *.scalb files. Dit programma is mijn favoriet softwareprogramma wegens het eenvoudig toevoegen van papier en foto’s aan de geselecteerde vormen. Deze heeft nu ook een gratis basisversie waarin je je eigen templates kan importeren en opslaan. Klik op deze link (link opent in nieuw venster) om de gratis basisversie te downloaden. Vul je naam en e-mail adres in op de pagina en je krijgt een downloadlink toegestuurd om het programma te installeren. Het enige minpuntje is dat het programma enkel met windows te gebruiken is.
Alle programma’s hebben een leercurve. Ik ken wel de basis van deze 3 programma’s om foto’s ed toe te voegen aan een template, dus heb je hier vragen over, stel ze dan gerust

Op zoek naar gratis texturen, papieren en versieringen? Neem dan zeker eens een kijkje op de site van Marisa : www.digitalscrapbook.com.
Mocht je daar nog geen lid zijn, dan moet je eerst even registreren, maar dat is volledig gratis. Je kan dan iedere dag tot 5 zaken gratis downloaden. Of download gewoon elke week gratis een minikit van Marisa:
https://www.freedigitalscrapbookingminikit.com/

Zo dat was het voor nu, ik hoop dat dit sjabloon je inspireert om ook eens digitaal aan de slag te gaan.

Tot de volgende keer en keep on scrapping!

Hilde-scrapilde

Door Hilde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: