In dit bericht een pagina gemaakt met een digitale template van ScrapildeDesigns, nl S026

Deze is voor in mijn album van de beestjes.

Ik gebruikte 1 foto’s in deze lay-out.

Voor de afwerking maakte ik gebruik van de scrapvellen uit de kit back to nature, te vinden op digitalscrapbook.com van ontwerper janet-scott

Digitalscrapbook.com is echt een schatkist vol met moois, zeker de moeite waard om eens te bezoeken als je op zoek bent naar mooi digitaal papier. Er is zoveel te vinden en er komt elke maand weer enorm veel bij. Echt een aanrader.

Scrap je niet digitaal? Van deze pagina kan je wel vrij gemakkelijk een papieren versie maken denk ik.

Over de digitale templates:

Het gebruik van dit soort sjablonen geeft mij de mogelijkheid om digitaal te scrappen, en toch mijn stijl trouw te blijven.
Je kan deze en andere templates kopen op mijn (engelstalige) website. Ondertussen is er al een mooie verzameling beschikbaar, neem dus zeker eens een kijkje: https://www.scrapilde.com/
De templates komen in het formaat PSD voor photoshop (elements), in het formaat PAGE voor Artisan (Engelstalige software), in PNG en TIFF voor elke software dat kan werken met PNG en TIFF. Ook voorzie ik van mijn eigen ontwerpen een SCALB file, te gebruiken in de software Studio-scrap.
Wil je meer weten over het digitaal scrappen met templates of heb je vragen? Laat dan een berichtje achter en ik help je verder op weg.

Happy scrappy greetings
Hilde-scrapilde

Door Hilde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: