In dit bericht laat ik je een je een pagina zien gemaakt in de europese scrap-stijl.
In het bijzonder eentje gemaakt met een sjabloon van Lea France, nl de stencil 3D Cubes.

De pagina hoort thuis in het album van mijn beestjes.
Voor de pagina gebruikte ik 4 foto’s, allen standaardformaat.

Afwerking.

Voor de afwerking koos ik 2 verschillende design papieren en bruin glitterpapier.

Voor de verandering is de afwerking iets uitbundiger. Ik eb nog een heel veel verschillende papieren en stoffen bloemen liggen van toen ik nog volop kaarten maakte. Ik besloot ze maar eens te gaan gebruiken op mijn pagina’s. Ik legde twee papieren bloemen van verschillende grootte op elkaar en duwde er een splitpen door om ze bij elkaar te houden. Ook gebruikte ik een snijmalletje om de swirls te snijden die achter de bloemen werden geplaatst.
Het lichte designs papier zette ik nog aan met bruine inkt en zo is er weer een nieuwe pagina klaar.

Happy scrappy greetings,
Hilde-scrapilde

Door Hilde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: