In dit bericht laat ik je een pagina zien gemaakt in de europese scrapbooking stijl.
Ze is gemaakt met een sjabloon van Lea France, nl de stencil Snowburst.
Het sjabloon is een members exclusive.

De pagina komt in het album van de IJsland.

Op de pagina gebruikte ik 2 liggende foto’s in het standaardformaat.

Afwerking:

Voor de afwerking heb ik gespeeld met een samenraapsel van verschillende (design)papieren. De vellen komen uit recente en oudere blokken van de action. De grote vlakken vulde ik met een groter patroon in de kleuren van de foto. Voor de kleinere vlakken gebruikte ik subtielere patroontjes in zachte bijpassende kleuren. Door de kleinere patroontjes fungeren ze als effen papier.
Aan de buitenkant van de opmaak bracht ik wit krijt aan en enkele strass-steentjes werken de pagina verder af.

Happy scrappy greetings,

Hilde-scrapilde

Door Hilde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: