Lea France stained glassDe scrap op maandag laat vandaag een pagina zien gemaakt met de stencil stained glass van Lea France.
Ze hoort thuis in het album pretparken. De foto’s zijn van een dagje Toverland, en in Toverland moet je toveren πŸ™‚

Het is een hele eenvoudige pagina. Ik gebruikte 6 standaardfoto’s in het formaat 10x15cm, allen liggend. Deze knipte ik volgens het sjabloon. Omdat de foto’s zelf al donker zijn, heb ik ze op een pagina in een lichte kleur gekleefd.

Voor de afwerking keek ik welke accenten ik naar voor wou brengen. Hier is het mijn vriend in zijn blauw shirt en de toverstaf dat hij in zijn hand houd. Ik koos dus voor blauw glitterpapier en een effen papier in een bruine tint die overeenstemt met de toverstaf.

Verder bracht ik een paar strass steentjes aan en klaar was de pagina

 

 

Today in scrap on monday I show you a page made with the stained glass stencil from Lea France.
The photos were made on a day out in Toverland (translated as Magic-land) and in such a land, you are obliged to do magic πŸ™‚

It is a rather simple page. I used 6 standard photos in the format 10×15 cm (4×6″), all in the landscape position. I cut them all nicely following the stencil.

Because the photos are rather dark, I choosed a pale color as page to glue down the photos

For the decoration, I looked at which accents I wanted to bring forward. Here it is my friend in his blue shirt and the magic wand that he holds in his hand. So I chose blue glitter paper and a plain paper in a brown tint that matches the magic wand.

I also added a few rhinestones on the page and so the page was finished.

 

Happy scrappy groetjes

Hilde alias scrapilde

Door Hilde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: