Hello hello helllo, mede-scrappers

Dit is het perfecte bericht om je even na te laten denken over hoe je al jouw speciale paas-momenten met familie en vrienden zal bewaren.
Ben je een digitale scrapper? Wel dan heb ik iets wat je daarbij kan helpen: Mijn nieuwste digitale sjabloon, ontworpen met een leuk paasthema dat jouw herinneringen laat knallen.

Of je nu eieren verft, naar ze op jacht gaat, geniet van een feestelijk familiediner of gewoon als je de schoonheid van de lente vastlegt, dit sjabloon is de perfecte manier om al die momenten op een creatieve en vrolijke manier vast te leggen.

Het sjabloon is gemakkelijk te gebruiken en heeft aanpasbare lagen waarmee je in een mum van tijd prachtige, gepersonaliseerde scrapbookpagina’s kunt maken. The sky is the limit, dus laat je creativiteit de vrije loop!

Het sjabloon is gratis verkrijgbaar in mij shop via de volgende link:
Vrolijk Pasen-sjabloon
Vanaf daar krijg je toegang tot de downloadpagina en kunt u in een mum van tijd prachtige pagina’s maken.

Dus waar wacht je op? Download nu het sjabloon.
Wees er snel bij – deze freebie is slechts 7 dagen beschikbaar in mijn winkel, daarna wordt hij betalend (of verdwijnt hij tot volgend jaar).
Wil je op een eenvoudigere manier om op de hoogte te blijven van mijn nieuwste gratis aanbiedingen en promoties? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van de shop! Met deze nieuwsbrief krijg je direct toegang tot de freebies, dus dan hoef je er niet naar te zoeken of via de shop te gaan. Bovendien ben je als eerste op de hoogte van nieuwe releases en speciale aanbiedingen.

Vrolijk Pasen en een happy scrappy greetings!

Door Hilde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: