In dit bericht laat ik je een pagina zien gemaakt in de europese scrapbooking stijl.
Ze is gemaakt met een sjabloon van Lea France, nl de stencil Eight Pointed Star. De pagina is ook terug te vinden op de verpakking van het sjabloon. Het blijft toch bijzonder dat een klein onozel belgske het tot in Amerika schopte met haar hobby. Ja ik ben er best wel trots op 🙂

De pagina komt in het album van de kindjes.

Op de pagina gebruikte ik 4 foto’s, allen standaardformaat.

Afwerking:

Voor de afwerking heb ik gespeeld met verschillende (design)papieren met kleuren die ook in de foto’s zitten: 1 felle kleur, het gele. De rest hield ik zachter van kleur zodat de foto’s niet verloren zouden gaan. Strass-steentjes geven de pagina de nodige bling-bling.

Happy scrappy greetings,

Hilde-scrapilde

Door Hilde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: