Beste lezers,

Ik hoop dat jullie allemaal in goede gezondheid verkeren en genoten hebben van het lange zonnige weekend, ik alleszins wel, en wat meer is, ik had wat te vieren op pinkstermaandag: Mijn verjaardag !
Ik geloof dat het vieren van het leven en het koesteren van bijzondere momenten essentieel zijn en met scrapbooking kun je je creativiteit de vrije loop laten en je persoonlijke reis, familieavonturen, mijlpalen en geliefde herinneringen vereeuwigen.
Na een bijzondere dag als gisteren en om mijn waardering te tonen voor jullie steun en enthousiasme, wil ik graag een speciale verrassing met jullie delen.
Als creatieve ziel en liefhebber van Azza en digitaal scrappen in de europese stijl, heb ik een unieke digitale template gemaakt gebaseerd op de pagina die ik gisteren al liet zien. Deze template kan jullie helpen bij het vastleggen van kostbare herinneringen, het creëren van mooie lay-outs en het delen van jullie verhalen op een leuke en unieke manier.

Of je nu een doorgewinterde digitale scrapbooker bent of net begint met deze creatieve hobby, deze template biedt een fantastische basis om mee te werken. Het bevat verschillende intrinsieke vormen die je kan vullen met jouw foto’s en digitaal papier. Het is volledig aan te passen aan jouw persoonlijke stijl en voorkeuren.

Hoe kun je deze gratis digitale scrapbooking template bemachtigen? Wel dat is heel eenvoudig!

  1. Klik op de onderstaande link om naar mijn shop te gaan.
  2. Leg het sjabloon in je winkelmandje en vul nog de nodige gegevens in voor het afrekenen. Geen zorgen, er worden echt geen kosten in rekening gebracht, het is helemaal gratis.
  3. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct een e-mail met de downloadlink naar de template.

Link naar de shop

Wees gerust, tenzij je anders aangeeft, wordt je e-mailadres alleen gebruikt om je de template toe te sturen. Ik respecteer je privacy en zal je gegevens nooit, maar dan ook nooit delen met derden.

Deze aanbieding is slechts een weekje geldig, daarna verdwijnt het uit de shop, dus zorg ervoor dat je de template zo snel mogelijk downloadt. Het is mijn manier om jullie te bedanken voor jullie steun en om deze speciale dag met jullie te vieren.

Ik kijk ernaar uit om jullie creaties te zien en de verhalen te lezen die jullie met behulp van deze template tot leven brengen. Voel je vrij om je kunstwerken te delen op sociale media met de hashtag #ScrapbookingEuropeanStyle, zodat we samen deze stijl van scrapbooking meer bekendheid kunnen geven. En ik zou het ook bijzonder leuk vinden mocht je hem in deze nieuwe FB-groep posten:

https://www.facebook.com/groups/digitalscrapbookingeuropeanstyle

Nogmaals bedankt voor jullie onophoudelijke steun. Ik waardeer jullie aanwezigheid op mijn blog en deel graag deze speciale dag met jullie door middel van deze freebie.

Veel scrapbookplezier en een prachtige dag gewenst!

Met warme groeten,

Hilde-Scrapilde

Door Hilde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: